Tix.dk

Musikhuset Aarhus

Event info

Pandas Hjem er en internationalt prisvindende og fortryllende interaktiv danseforestilling, der tager alle fra fire år med på en farverig rejse til det gamle Kina. Børnene følger i fodsporene på en panda. På rejsen stifter de bekendtskab med Kinas mange traditioner, kulturer og de store historier. Pandaen tager os med på opdagelse i kinesisk kulturs fem elementer: træ, ild, jord, metal og vand og deri oplever vi både bambusskoven, drager og fyrværkeri.

Pandas Hjem er en sensorisk oplevelse for børn og deres voksne. Scenen vækkes til live i et ocean af farver, et sprudlende melodisk univers og interaktive elementer. Danserne møder børnene på en fælles fantasirejse, der rækker ud over sproglige og kulturelle barrierer. Kom og vær med i en fælles danseleg i fodsporene på den store panda.

Dans Baby Dans – nu også for storebror og -søster.

Den 12.-24.oktober vender Bora Bora –dans og visuelt teaters populære Dans Baby Dans for de 0-4 årige tilbage. Over to uger spiller syv fortryllende og interaktive babyforestillinger fra Danmark, Italien, Litauen og Sverige i Aarhus på Bora Bora og i Aalborg på Teater Nordkraft. 

Forestillingen er støttet af STATENS KUNSTFOND.

 

Idé Lizhu Ren // Koreografi Daniele Del Bandecca, Martina Gregori // Dansere Martina Gregori, Valerio Cassa // Scenografi og visuelt design Elsa Mersi // Komponist Spartaco Cortesi // Computer engineering Rossano Monti // Kostumer Chiara Lanzillotta // Rekvisitter Livia Cortesi // Kunstnerisk ledelseFrancesco Gandi, Davide Venturini