Tix.dk

Musikhuset Aarhus

Event info

Er din favorit sang You’ll never walk alone? Og har du et bankende Reds-hjerte? Til oktober er du inviteret til et arrangement i særklasse sammen med fodboldklubben Liverpool FC. 

Glæd dig til at møde nogle af de nulevende Liverpool-legender som Ray Clemence, John Aldridge og Bruce Grobbelaar og hør om den unikke klub og fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau. 

Samme aften er udgivelse af bogen Liverpool FC 2018/2019 Season –The official story – og helt unikt medbringer klubben også det nyvundne Champions League trofæ.

”Allez, Allez, Allez” – sådan lød det, da Liverpool vandt Champions League trofæet for sjette gang i klubbens historie i år. 

Det blev kulminationen af en helt fantastisk sæson, hvor Jürgen Klopp og spillerne fik sat et storslået punktum for en helt fantastisk sæson. Ikke nok med at klubben vandt Champions League, så var de også kun to point fra at vinde den engelske Premiere League. Og flere eksperter spår, at denne sæson er startskuddet på endnu en fantastisk epoke i klubbens historie.

For man må sige, at denne populære fodboldklub kan prale af at have oplevet mange store sejre og helte, men med det søde kommer også det sure. For klubben har også været igennem store nederlag og skurke, som huskes. Dog har klubbens fans altid stået holdet bi – for på Anfield går man aldrig alene. 

Liverpool FC 2018/2019 Season –The official story er en bog med fantastiske billeder og fantastiske fortællinger, hvor blandt andre Liverpool-manager Jürgen Klopp sætter ord på, hvad der gør klubben så unik.

Varighed: 2 timer. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: CSB Island Entertainment ApS