Tix.dk

Musikhuset Aarhus

  • 19. nov - Kl. 18:00
  • 19. nov - Kl. 21:00
Billetpris:230 kr.
Event info

2020 har været et vildt år for Artigeardit, hvor den unge rapper for alvor har bevist at han hører til i DK’s A-liga. Han har udgivet albummet ’IDIOT’ og senest EP’en ’ELEV4TORMUSIK’, og spillet udsolgte koncerter inden nedlukning. Nu er han endelig klar til at tage revanche og spiller nu resten af sin Danmarksturné.

Artigeardit’s oprindelige Danmarksturné var sat til at blive gennemført i foråret. Han nåede at spille tre udsolgte koncerter i Aalborg, Sønderborg og Birkerød, før touren blev afbrudt af Covid-19. Artigeardit har derfor ventet længe på efteråret, hvor han skal ud og lave sin største markering til dato med koncerter i 25 byer. Dansk raps selverklærede Elvis er derfor klar – mere end nogensinde – til at spille for fans i hele landet, hvor flere af koncerterne enten er udsolgt eller har få billetter tilbage. Ardit er meget glad for at få lov til at gennemføre touren:
“Efter en lang ventetid skete det endelig. Vi har fået lov til at gennemføre touren! Selvom det bliver siddende, skal det slet ikke sætte en stopper for hyggen. Jeg glæder mig stadig lige så meget som før, og det håber jeg også i gør. Tak for jeres tålmodighed og tak for den ekstreme støtte i har givet mig gennem de seneste år. Er evigt taknemmelig og det burde jeg sige noget oftere. Der er intet bedre end at kunne komme ud og give jer den kærlighed gengældt. Hvis der er nogen der fortjener den, så er det fandme jer der er med til at skubbe det her længere end nogensinde forventet. Vi ses snart!”  I starten af 2020 udgav den produktive stjerne i dansk hiphop sit andet album ’IDIOT’. Siden da har han fuldt op med en række successingler, som hittet ’Den Værste’ og popballaden ’I Nat’ med Medina. Artigeardit har netop udgivet EP’en ’ELEV4TORMUSIK’, der har fået 5 stjerner af GAFFA, som skriver: ”Hvis den unge erobrer af dansk rap kan bevare sit momentum fra ELEV4TORMUSIK, så er der et mesterværk i vente.” 

Med på touren tager Artigeardit den nye sanger og producer URO med sig som support. Den dygtige sangskriver laver troværdige fortællinger i mødet mellem hiphop, rnb og pop. Hans stemme og melodier går lige i hjertet, og det får publikum at opleve. Med sig tager han sangene med fra sin debut-EP ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, som bl.a. er blevet hyldet hos Musikpanelet på DR P3.