Tix.dk

Musikhuset Aarhus

Event info

Mød den modige journalist Morten Spiegelhauer i et spændende foredrag om de nyeste historier bag det anmelderroste, prisbelønnede og ikke mindst debatskabende TV-program Operation X– fra de mange overvejelser og anstrengelser til resultaterne og ikke mindst konsekvenserne der af…


Musikhuset Aarhus præsenterer i samarbejde med FOF Aarhus en aften med Morten Spiegelhauer som vil komme omkring Operation X’s seneste afsløringer - ikke mindst sagen om udbytteskat.
Programmet ”Jagten på vores milliarder” afslørede nye bagmænd og et højt overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.
Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 12 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre.
Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser. For Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det også er gået ud over privatlivet. Han har skullet forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.

Arrangør: FOF Aarhus og Musikhuset Aarhus