Tix.dk

Musikhuset Aarhus

Event info

En juleforestilling om at bære sine minder med sig og altid tro på det gode... Det er den 23. december og Rasmus Hjul kommer kørende på sin Kassecykel, som han har arvet fra sin far – den store gøgler, Ole Maler. Rasmus er på vej hen til sin far, for at synge julen ind ... tik tik tiden går og går og kloden drejer stille rundt ... Den cykel har været i hele landet, ja hele verden nærmest. Og der er historier i den. Fantastiske, finurlige, vilde og sjove historier. Sande historier og løgnehistorier, spundet af det pureste opspind.

Så er det endelig hjul er en sjov, rørende og livsbekræftende fortælling om en mand og hans ukuelige tro på julemanden. Man kan hvad man vil, man skal bare tro på det! Julen er hjerternes fest, den er fuld af hygge og kærlighed og det samme er Rasmus Hjul. Så kom og nyn med på Kim Larsens bedste, når vi tænder andet lys i adventskransen og åbner anden låge i kalenderen.

  Idé og manuskript Anders Valentinus Dam // Instruktion og Scenografi Anders Valentinus Dam // Lys Anders Kjems // Lyd Johannes Eberl Smed // Bygger John Nyby Larsen // Teknik Kim Glud, Steffen Brandt // Specielle tekniske effekterAsbjørn Holland Christensen // Bjørnedesign Steffen Brandt // Animator Jonathan Milo // Bjørne og Sibiriens maler Jonas Nørregaard // Dukkemager Asger Filtkongen v/Henrik Dannevang // Illustration Asger Rasmus Reiersen // Design af dukkerne Kim og Ole Allan Tinus // Produktionsleder Allan Tinus // Medvirkende:Rasmus Reiersen og Asger Visbak